Human Resources Business Partner

  • Job type:
  • Salary: competitive
  • Location: 38780
  • Reference: VN8811

CHANGE YOUR LIFE. WITH STHREE.

Werken bij SThree is 'More than a Job. It's a lifestyle'.

We willen dat mensen plezier beleven. Dat onze mensen energiek en gemotiveerd zijn om hard te werken om hun potentieel te realiseren en daarna samen successen te vieren. Onze kantoren zijn hier op ingericht. Er heerst een unieke familaire sfeer, een winnaarsmentaliteit en er is veel ruimte voor ontspanning; sport samen met collega's of drink een borrel na je werk of op het zomerfeest van SThree. Wij zijn trots voorloper te zijn op thema's als Diversity & Inclusion, Wellbeing en Flexibiliteit.

De SThree-Group bestaat in Nederland uit een familie van zeven gerenommeerde recruitment organisaties Progressive, Computer Futures, Huxley, Real, JP Gray, Global Enterprise Partners en Madison Black. Zij bemiddelen tussen klanten en kandidaten. Onze leidende positie binnen de industrie is gemanifesteerd in onze bruisende kantoren over de hele wereld, waaronder Londen, Sydney, New York, Dubai, M√ľnchen en Singapore.

Ons doel? "Bringing skilled people together to build the future"

Om samen te werken in de verdere ontwikkeling naar een unieke en mensgerichte werkgever zijn wij op zoek naar een:

Human Resources Business Partner
In deze rol ben je het aanspreekpunt voor alle HR-vragen en -processen binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Daarnaast werk je aan en mee met (globale) HR projecten en zal je je focussen op een expertise gebied.

Je bent onderdeel van het HR team Nederland en je werkt op proactieve wijze samen met de andere HR Business Partners, specialisten en People-managers om op constructieve en effectieve wijze om te gaan met (talent) management, performance management en andere medewerker gerelateerde zaken die onderdeel zijn van onze High Performance Culture. Daarnaast maak je ook deel uit van het regionaal HR team en werk je samen aan projecten binnen dit grotere gebied (BeNeLux, Frankrijk, Spanje en Middel East). Als HR team zijn we verantwoordelijk voor het HR beleid en zijn we verantwoordelijk voor de implementatie van de SThree HR strategie in Nederland.

Herken je jouzelf in de volgende karakteristieken:

* Sterke communicatieve vaardigheden; mondeling en schriftelijk
* Gemotiveerd om echt met de business samen te werken als partner
* Stressbestendig
* Proactief
* "can-do" mentaliteit/ oplossingsgerichtheid
* Ervaring met het adviseren en coachen van lijnmanagers
* Kritisch en analytisch vermogen
* Kennis van Nederlands arbeidsrecht
* Beheersing Nederlands en Engels
* WO werk- en denkniveau

Je bent een gedegen gesprekspartner op diverse niveaus, en je beschikt over uitstekende vaardigheden in stakeholder management. Hierdoor ben je in staat langdurige relaties op te bouwen met managers en medewerkers in de business. Je begrijpt hoe belangrijk het professioneel uitvoeren van het HR-vak een verschil kan maken in het succes van de business. Als HR BP opereer je zelfstandig en ben je niet bang om de juiste keuzes te maken.

Idealiter heb je rond de 5 jaar ervaring in een rol van HR adviseur of vergelijkbaar niveau en wil je de stap maken naar de rol van HR Business Partner, ofwel werk je al een aantal jaren in een vergelijkbare rol. Bij voorkeur heb je deze opgedaan in een dynamische, snel veranderende en liefst internationale werkomgeving (bv. consulting, staffing, banking industrie).

BinnenSThree bieden we je een uitgebreid ontwikkeltraject, dit via ons digitale leersysteem en de mogelijkheid projecten binnen jouw expertisedomein uit te voeren. Je bent zelfstandig binnen het HR team om op die manier het beste uit jezelf te halen. Vertrouwen en samenwerken zijn key binnen deze functie!

We verzoeken je vriendelijk om niet te reageren wanneer je niet voldoet aan de genoemde criteria.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Mail dan je CV en korte motivatie, beiden in het Engels naar Cathelijne Koot, Corporate Recruiter SThree Netherlands, c.koot(@)sthree.com. Indien je vragen hebt neem dan tijdens kantooruren contact op met Heleen van Gorkom, Senior HR Business Partner Nederland, (06-257 347 08).

We staan je graag te woord.