Recruitment Consultant

  • Job type:
  • Salary: Negotiable
  • Location: 37138
  • Reference: VN8522

WIE IS STHREE

SThree is een internationale rekruteringsgroep, opgericht in 1986 in Londen, en ondertussen uitgegroeid tot de globale marktleider in STEM staffing en rekrutering, met 55 kantoren wereldwijd, waaronder 2 kantoren in België: Antwerpen en Brussel. Dankzij onze multibrandstrategie (Progressive, Huxley, Real Staffing & Computer Futures) zijn wij gespecialiseerd in de behoeften van nichemarkten. Met een omzet van £1,35 miljard in 2019 en een stabiele groeicurve zijn we nu op zoek naar een Recruitment Consultant om ons team in Antwerpen te versterken.WIE IS PROGRESSIVE

Progressive is een staffing- en recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in de niche markten binnen de engineering industrie. Progressive staat voor autonomie, transparantie en is erg trots op de service die zij leveren. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en iedereen weet wat er van elkaar verwacht wordt. Dit resulteert in een flexibele en toegankelijke werksfeer, waarin elke collega zichzelf kan zijn!

In de rol van Recruitment Consultant heb je bij ons een 360° functie en ben je een specialist in jouw markt. Als eerste ben je binnen het team van Progressive verantwoordelijk voor een klantenportefeuille in de industrie, denk aan de (petro)chemie en de voedingsindustrie, en bouw je deze voortdurend uit. Door te prospecteren leg je nieuwe contacten in de markt en identificeer je nieuwe klanten die gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Je onderhandelt de commerciële overeenkomsten en bewaakt ten allen tijde de dienstverlening en klanttevredenheid met oog op langetermijn samenwerking.

Ten tweede ben je ook verantwoordelik voor het gehele recruitmentproces. Je bouwt een netwerk en talentpool uit van kandidaten met de juiste vaardigheden. Je coördineert interview- en feedbackmomenten tussen de kandidaat en de klant. Je onderhandelt salaris- en contractvoorstellen tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Daarnaast sta je ook in voor de opvolging van onze consultants die bij onze klanten technische projecten uitvoeren, bij projecten kun je denken aan technische innovatie en projecten rond duurzaamheid. Met andere woorden draag je zorg voor een continue gevulde pijplijn van klanten en kandidaten in jouw specifiek marktsegment.

Binnen deze rol krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf en het ontwikkelen van partnerschappen met jouw klanten en kandidaten.

Jouw rol als Recruitment Consultant

- Verkoop en bedrijfsontwikkeling: Je analyseert de markt, prospecteert nieuwe klanten en identificeert waar uw merk naartoe kan, om meer waarde te creëren voor alle betrokkenen.

- Rekrutering: Je zoekt en beheert uw eigen kandidaten en zorgt ervoor dat u hun behoeften en waarden op de arbeidsmarkt begrijpt.

- Carrièremanagement: Je streeft ernaar om samen met uw klanten geschikte missies te vinden voor uw consultants. Door gebruik te maken van actieve luistermomenten en geplande feedbackmomenten, geef je ook loopbaanadvies aan de consultants.

- Partnership: Je hebt contact met klanten en ontwikkelt een partnership met hen.

- Netwerken: Je bezoekt netwerkevenementen, werkt samen met allerlei loopbaanbureaus en scholen en organiseert evenementen.Naar wie zijn we op zoek?

- Een geboren netwerker met een flink doorzettingsvermogen

- Sterke interesse in rekrutering en sales of een eerste relevante werkervaring achter de rug.

- Bachelor- of masterdiploma

- Nederlandstalig en vloeiend Engels (voertaal binnen het bedrijf)

- In het bezit van een rijbewijs B

- Autonoom werken en de nodige flexibiliteit (denk aan klantenbezoeken, evenementen,...). Je werkt vanuit ons kantoor in Brussel.

- Sterk planmatig en organisatorisch

- Communicatief, klantgericht, leergierig, resultaatgericht en gedreven zijn vaardigheden die van pas komen in deze functie.Wat bieden we aan?

- Een gevarieerde job aan met doorgroeimogelijkheden.

- Een vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salarispakket gebaseerd op je ervaringen met allerlei extralegale voordelen.

- Een ongelimiteerd commissieplan gebaseerd op je resultaten.

- Flexibele werkuren en de mogelijkheid tot home office.

- Een comfortabele en moderne werkomgeving met gemakkelijke bereikbaarheid (Post X aan Berchem Station).

- Ondersteuning en begeleiding door ons Learning and Development team en onze Sales Coach door een persoonlijk ontwikkelingsplan.

- Een dynamische werksfeer waar waarde wordt gehecht aan collegialiteit en teamwork.

- Mogelijkheid om te werken met herkenbare klanten en diensten die impact hebben op ons leven.

- Allerlei leuke individuele en team incentives.

- Een internationaal bedrijf dat mensgericht is en waarde toevoegt aan zijn medewerkers.

De haven van Antwerpen is de 2de grootste petrochemische cluster in de wereld waar enorm in wordt geïnvesteerd in innovatie en duurzaamheid. Wil je meebouwen aan de toekomst aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar a.vartkessian(at)sthree.com. Je kunt ook onze website sthreecareers.com bezoeken. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.