Sales Recruitment Consultant

  • Job type: Entry Level Recruitment
  • Salary: Negotiable
  • Location: 37138
  • Reference: VN8009

SThree is een internationale rekruteringsgroep, opgericht in 1986 in Londen, en ondertussen uitgegroeid tot de globale marktleider in STEM staffing en rekrutering, met 55 kantoren wereldwijd, waaronder 2 kantoren in België: Antwerpen en Brussel. Dankzij onze multibrandstrategie (Progressive, Huxley, Real Staffing & Computer Futures) zijn wij gespecialiseerd in de behoeften van nichemarkten. Met een omzet van £1,35 miljard in 2019 en een stabiele groeicurve zijn we nu op zoek naar een Sales Recruitment Consultant om ons team van Computer Futures te versterken.

In de rol van Sales Recruitment Consultant heb je bij ons een 360° functie en ben je een specialist in jouw markt.

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van een markt. Door te prospecteren leg je nieuwe contacten in de markt en identificeer je nieuwe klanten die gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Je onderhandelt de commerciële overeenkomsten en bewaakt ten allen tijde de dienstverlening en klanttevredenheid met oog op lange termijn samenwerking. Daarnaast ben je ook op de baan om deze klanten te bezoeken. Je speelt hier een key role omdat deze markt enorm toekomstgericht is en veel potentieel heeft, denk aan Artificial Intelligence.

Ten tweede ben je ook verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Je trekt en interviewt kandidaten met de juiste vaardigheden aan.

Met andere woorden draag je zorg voor een continue gevulde pijplijn van klanten en kandidaten voor ons kantoor.

Jouw takenpakket als sales recruitment consultant:

· Netwerken, om zo jouw professionele contacten uit te breiden en opportuniteiten te creëren. Dit kan zowel via in-house of externe meetings, telefonisch / VC of op events.

· Relaties opbouwen en ontwikkelen.

· Gebruik van sociale media en databanken voor branding en sourcing van opportuniteiten en kandidaten.

· Screenen en interviewen van zowel klant als kandidaat. Je achterhaalt de noden van organisaties en professionals en probeert deze met elkaar te matchen op vlak van (technische en people) skills, persoonlijkheid, salaris, groeipotentieel, etc. Je volgt elke vraag projectmatig op.

· Je analyseert de doelgroep van jouw marktsegment en kijkt naar hoe je jouw klantenportfolio en netwerk hierop kan afstemmen. Je staat in voor o.a. branding en uitbouwen, je krijgt de ruimte om verbeterde processen en/of werkwijze voor te stellen en toe te passen.

· Contract onderhandeling, coördineren van het approval en administratief proces, afsluiten van raamakkoorden en SLA's, evaluatiemeetings met klanten.

Omschrijf je jezelf als:

· sociaalvaardig en commercieel ingesteld

· autonoom en flexibel (denk aan klantenbezoeken, events,…)

· sterk planmatig en organisatorisch

· klantgericht, leergierig, resultaatgericht en gedrevenHeb je daarnaast:

· een interesse in recruitment en sales of een eerste relevante werkervaring achter de rug

· een Bachelor of Masterdiploma

· geen moeite om te communiceren in het Nederlands en Engels (interne voertaal)

· een rijbewijs BWat zijn de voordelen:

· Een gevarieerde job aan met doorgroeimogelijkheden.

· Een vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salarispakket gebaseerd op je ervaringen met allerlei extralegale voordelen.

· Een ongelimiteerd commissieplan gebaseerd op je resultaten.

· Flexibele werkuren en de mogelijkheid tot home office.

· Een comfortabele en moderne werkomgeving met gemakkelijke bereikbaarheid (Post X aan Berchem Station).

· Ondersteuning en begeleiding door ons Learning and Development team en onze Sales Coach door een persoonlijk ontwikkelingsplan.

· Een dynamische werksfeer waar waarde wordt gehecht aan collegialiteit en teamwork.

· Mogelijkheid om te werken met herkenbare klanten en diensten die impact hebben op ons leven.

· Allerlei leuke individuele en team incentives.

· Een internationaal bedrijf dat mensgericht is en waarde toevoegt aan zijn medewerkers.

Wil je meer dan enkel een consultant zijn en de mogelijkheid krijgen om mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf en die van jezelf? Aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar a.vartkessian(at)sthree.com.