Associate Recruitment Consultant

  • Job type: Entry Level Recruitment
  • Salary: competitive
  • Location: 38780
  • Reference: VN7816

Kies voor een grenzeloze carrière met hechte collega's, de beste borrels, lunches en fantastische incentives! Wat dacht je van een trip naar Ibiza of een supertrip naar Las Vegas? Geen ervaring in Recruitment? Geen probleem! Wanneer jij je oor 120% inzet dan leiden wij jou verder op. Een carrière lang, want zodra jij in dienst komt bij SThree start jouw opleidingsprogramma en begeleiden wij jou naar de top. Momenteel zijn wij voor onze dochteronderneming Progressive in Amsterdam op zoek naar een:Associate Candidate Consultant/Accountmanager (40 uur)

Meer over SThree SThree is wereldwijde marktleider op het gebied van recruitment met een uniek portfolio van toonaangevende bedrijven in IT, Banking, Engineering, Energy, Life Sciences, Accountancy & Finance. Wij hebben kantoren in onder anderen Londen, Sydney, New York, Dubai, München en Singapore. Ons doel is: "bringing skilled people together to build the future" en dat is exact wat wij doen.

Over Progressive:

In totaal werken er ongeveer 100 ambitieuze professionals bij Progressive Recruitment in Nederland verspreid over kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Amsterdam, maar het kan zijn dat je een keertje naar Rotterdam moet voor trainingen on & off the job meetings! Progressive is onderdeel van SThree.Wat ga je doen?

In de rol van Associatie Candidate Consultant werk je samen met je collega's om de klanten te voorzien van de juiste kandidaten. Jij wordt het vaste aanspreekpunt van de werkende kandidaten bij huidige opdrachtgevers en je gaat op zoek naar beschikbare professionals in de markt. Je werkt samen met je collega's om te zorgen dat jouw kandidaten bij de juiste opdrachtgevers voorgesteld worden en helpt deze zo aan hun droombaan.Jouw team

De visie van Progressive luidt als volgt: 'Grow together'.

Er heerst een positieve en collegiale werksfeer binnen het team. Het team van Progessive bestaat uit harde werkers die het beste in elkaar naar boven halen! Jouw collega's zijn uiterst ambitieus en willen uitgroeien tot expert in hun markt. Bij Progressive ligt de focus op een goede strategische benadering van de markt, waar relatiebeheer wordt gezien als en Salestool en er altijd opzoek gegaan wordt naar nieuwe klanten.Talent Development

Mocht je de ambitie hebben om door te groeien dan is deze rol zeer interessant voor jou. Binnen SThree stimuleren we talentontwikkeling. Dit start direct tijdens een uitgebreid onboarding programma zodat je niet in het diepe wordt gegooid. Je krijgt een buddy toegewezen en ons Learning & Development team verzorgt excellente trainingsprogramma's op ieder niveau. Daarnaast kan je deelnemen aan een vrijwillig mentor programma om het beste uit jezelf te halen. En ben je later zelf senior recruiter, business manager of director? Dan kan jij als mentor de junioren coachen in hun carrière. Je kunt het ver schoppen binnen SThree.

Welke werkzaamheden kan je verwachten?

* Werven van kandidaten met behulp van verschillende methodes zoals headhunting en het zoeken op social media en CV portals.
* Beoordelen van cv's.
* In kaart brengen van de wensen van de kandidaat.
* Voorstellen van geschikte openstaande functies aan de kandidaat.
* Opstellen van bedrijfsprofielen van organisaties met relevante openstaande functies.
* Afnemen van telefonische en face-to-face sollicitatiegesprekken.
* Meedenken met de Candidate Acquisition Strategie in Nederland.Wat vragen wij van jou?

* Minimaal Hbo diploma;
* Communicatieve skills;
* Commerciële instelling;
* Ondernemend karakter;
* Toewijding om de beste in jouw vak Sales Recruitment te zijn.Wat bieden wij jou?

* De mogelijkheid om je aan te sluiten bij een internationaal bedrijf;
* Marktconform startsalaris (27k-29k per jaar);
* Onbeperkte bonusregeling, hier doe je het voor!;
* Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
* Individuele erkenning, bijvoorbeeld door commissies;
* (Team)erkenning zoals incentives - denk aan tripjes naar Ibiza en Valencia.Wat onderscheid ons van de rest?

* Teamspirit;
* "Down to Earth" mentaliteit;
* Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
* Ongelimiteerde bonusregeling.Interesse?

Neem dan contact op met ons Talent Acquisition team. Neem dan snel contact met ons op via +31 (0)20 522 15 13 of mail ons!