Associate Recruitment Consultant Real Life Siences Contracts

  • Job type: Entry Level Recruitment
  • Salary: €25000.00 - €27000.00 per annum + Bonus
  • Location: 38780
  • Reference: VN6951

Ben jij een starter met een winnaarsmentaliteit en werk je graag met collega's die net zo gedreven zijn als jij? Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van people- & relatiemanagement, sales & recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Real Life Sciences (onderdeel van SThree) is sinds 1998 actief en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de recruitmentbranche met een focus op Pharma & Biotech, Medical Devices, Digital Health en Food & FMCG. Wij helpen bedrijven van elk formaat bij het vinden van nieuwe medewerkers op interim of vaste basis. Hiernaast zijn we gespecialiseerd in het bemannen van complete projectteams. We ondersteunen professionals bij de volgende stap in hun carrière en we hebben als doel om de functie te vinden die het beste aansluit bij hun wensen.Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een starter voor de functie van:Associate Recruitment ConsultantAls Associate Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het maken van een match tussen klant & kandidaat. Hierbij fungeer je als coach voor de kandidaten en als adviseur voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde in het leven van een recruiter, wat het werk iedere dag opnieuw uitdagend en divers maakt. Hiernaast kan je opereren als een echte life-changer, je helpt namelijk mensen aan een nieuwe baan/opdracht en organisaties aan nieuwe collega's.Je werkt als Associate Recruitment Consultant constant aan het:

* Werven & selecteren van kandidaten via verschillende kanalen;
* Opbouwen en onderhouden van je eigen klantenbestand;
* Bijwonen van sollicitatiegesprekken op locatie;
* Onderhandelen over het salaris met kandidaat én klant;
* Lunchen met een kandidaat omdat je zijn/haar droom job hebt gerealiseerd;
* Kopje koffie drinken hiring managers van een multinationals actief in de LifeSciences.Voordat je écht begint, krijg je een uitgebreide inwerkperiode. Je weet daarom precies wat je moet doen en wordt niet zomaar in het diepe gegooid. Als je eenmaal aan de slag gaat, word je continu begeleid door je manager en krijg je trainingen waardoor je je nog meer kunt ontwikkelen. Verder werk je elke dag toe naar de volgende promotie, waarbij de doorgroeimogelijkheden oneindig zijn!Wie ben jij:

* Goede communicatieve vaardigheden in het Engels & Nederlands;
* Flinke dosis doorzettingsvermogen;
* Commercieel inzicht;
* Een winnaarsmentaliteit;
* Je bent proactief en ondernemend;
* Affiniteit met sales;
* Minimaal een Hbo-diploma waarbij studierichting minder relevant is dan jouw drive & ambities;
* Woonachtig in- of omgeving van Amsterdam.Wat zijn de voordelen:

* Doorgroeimogelijkheden: elke dag werk je toe naar jouw promotie doelen;
* Fantastische (team)beloningen waaronder lunchclubs en reizen;
* Een (starters) basissalaris met de mogelijkheid dit (meer dan) te verdubbelen d.m.v. een ongelimiteerd bonussysteem;
* Aansluiten bij een multinational die bekend staat als de Recruitment University (oftewel: een uitgebreid, up-to-date trainingsaanbod).Wie zijn wij?

De SThree Groep is een beursgenoteerde organisatie van wereldformaat: er zijn meer dan 50 kantoren in 20 verschillende landen. SThree bezit een breed portfolio aan recruitment brands (Real Life Sciences, JP Gray, Progressive, Huxley, Computer Futures, Enterprise Partners en Madison Black). Werken bij SThree is geen dag hetzelfde: Op de werkvloer hangt een unieke, onmiskenbare sfeer die je voortdurend prikkelt. SThree biedt ruimte aan talenten. Geen ervaring met targets en KPI's? Geen probleem. Als wij talent bespeuren, leiden we je volledig op. Je vindt ons kantoor op de Zuidas, het zakelijk centrum van Amsterdam! Naast opleidings- en doorgroeimogelijkheden, vindt je er een hecht team, een goede werksfeer & leuke borrels.Solliciteren

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via careers-holland @sthree.com!