Associate Recruitment Consultant - Huxley Eindhoven

  • Job type:
  • Salary: €25000.00 - €27000.00 per annum + bonus
  • Location: 38728
  • Reference: VN6335

Zoek jij een baan waarin je altijd hetzelfde werk doet, er nooit iets gebeurt en waarin je collega's liever niet met elkaar praten? Dan is deze vacature helaas niet aan jou besteed.

Als je daarentegen zoekt naar een baan waarin je leuke, diverse werkzaamheden uitvoert, de werkvloer bruist van de energie en het supergezellig is met je collega's, dan past deze vacature helemaal bij jou! We zoeken namelijk een enthousiasteling die graag wilt doorgroeien binnen Huxley.

Associate Recruitment ConsultantJouw baan als Associate Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant ga je op zoek naar samenwerkingen met opdrachtgevers, die openstaande vacatures hebben en op korte termijn vervuld moeten worden door professionals die echt goed zijn in hun vak! Je zoekt hiervoor uitsluitend naar freelancers, van junior tot directorniveau voor projecten die variëren van 3 maanden tot 3 jaar.

Je bent druk aan het bellen, mailen en sparren met de andere Recruitment Consultants. Het doel is altijd om een langdurige relatie op te bouwen met kandidaten en klanten en daarin snel connecties te maken voor de best mogelijke match. Een proactieve houding en actieve luistervaardigheden zijn daarom enorm belangrijk.

Natuurlijk heeft het bovenstaande altijd het doel om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever waarin je de Win / Win / Win situatie niet uit het oog verliest.

Als Recruitment Consultant heb je uiteraard regelmatig afspraken buiten de deur: je gaat koffie drinken met een kandidaat of je bezoekt een bedrijf waar interessante functies openstaan.

Onze meritocratische structuur zorgt voor diversiteit en een eerlijke beloning. Beloning niet alleen in de vorm van salaris, bonus en incentives, maar voornamelijk in kansen en mogelijkheden binnen de organisatie.

Hoe wordt jij een succesvolle Associate Recruitment Consultant?

Vanaf dag 2 heb jij al toegevoegde waarde voor jouw team als Recruitment Consultant. Als Recruitment Consultant start je aan de kandidatenzijde. Na het behalen van je target ga je ook klanten benaderen. Op deze manier leer je snel alle ins en outs van jouw uitdagende commerciële baan en zal je sneller plaatsingen doen wanneer je ook klanten gaat benaderen.

Door de dagelijkse interactie op de vloer en uitdagende targets ontwikkel je super snel. Soms uit je comfort zone, niet altijd even leuk, maar dan pakken we het samen op. Onze hechte team structuur zorgt ervoor dat je er nooit alleen voorstaat!

Ons Learning & Development team is dagelijks bezig met het coachen en ontwikkelen van onze mensen, en ook jij hoort daarbij! Als je start kom je in een coaching- en opleidingstraject terecht waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en coaching op de job. Huxley biedt de ruimte en mogelijkheden om aandacht te schenken aan jouw persoonlijke ambitie(s).

Wat zijn de voordelen van een fantastische baan als Associate Recruitment Consultant?

* horizontale, verticale en internationale carrière stappen;
* excellente begeleiding en training - zo word je nóg beter in wat je doet;
* een vast salaris;
* ongelimiteerde bonussen;
* veel incentives - denk aan lunchclubs, een zeiltrip of reisjes naar Ibiza en Las Vegas;
* toffe teamuitjes zoals diners in een vijfsterren restaurant;
* vele vaartochten op de Huxley boot in de zomer;
* legendarische borrels.

Wie ben jij als Associate Recruitment Consultant?

* Hbo werk- en denkniveau
* een vlotte babbel, energieke en optimistische houding
* enorm veel doorzettingsvermogen
* een commercieel brein
* uitstekend Nederlandse communicatieve vaardigheden

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met careers-holland(AT)sthree.com!

Wie is SThree?

De SThree Groep is een beursgenoteerde wereldspeler op het gebied van recruitment. Met een breed portfolio aan recruitment brands (JP Gray, Progressive, Huxley, Computer Futures, Real Life Sciences, Global Enterprise Partners & Madison Black) bedient SThree haar toonaangevende klanten in diverse branches. SThree is een sterk groeiende multinational met ca. 2.800 medewerkers in 15 verschillende landen, die al 30 jaar bestaat. Werken bij SThree is altijd uitdagend en geen dag is hetzelfde. Op elk kantoor hangt een unieke, onmiskenbare en vooral energieke sfeer die je enthousiasmeert. SThree biedt ruimte aan ambitieuze talenten, die klant- en resultaatgericht te werk gaan en ervan houden om successen te vieren.